Tietosuojaseloste

Meitä ilahduttaa, että käyt verkkosivustollamme reima.com (”Verkkosivusto”). Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme, tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan. Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Siksi toivomme, että luet tämän asiakirjan ja olet tietoinen sen sisällöstä. Tähän asiakirjaan voi tulla päivityksiä, ja sen uusin versio löytyy tästä osoitteesta. Lue myös erillinen evästeselosteemme (”Evästeseloste”), jossa kerrotaan, miten Verkkosivustollamme käytetään evästeitä ja vastaavia teknologioita.

Reima Oy (”Reima” tai ”me”) on Suomeen rekisteröity yhtiö, jonka kotipaikka on Karhumäentie 3, 01530 VANTAA. Toimimme EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisena Verkkosivuston rekisterinpitäjänä. Tässä tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”) viittaus ”sinä” tarkoittaa ketä tahansa henkilöä, joka luovuttaa tietoja meille tai Verkkosivustolle. Jos sinulla on kysyttävää tiedonkeruukäytännöistämme tai tästä Tietosuojaselosteesta, ota meihin yhteys sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@reima.com.

Tämä Tietosuojaseloste kattaa kaiken Verkkosivustomme kautta tai siihen liittyvien palveluiden yhteydessä kerätyn tiedon, myös tiedot, joita kerätään ottaessasi yhteyden asiakaspalveluumme sähköpostitse tai sivuston chat-ikkunassa.

Jatkamalla Verkkosivuston ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen.

  1. Rekisterinpitäjä
  2. Yhteyshenkilö rekisteriasioissa
  3. Rekisterin nimi
  4. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste
  5. Reiman käyttöön antamiesi henkilötietojen kuvaus
  6. Automaattisesti keräämämme henkilökohtaiset tiedot
  7. Henkilötietojesi käyttö
  8. Henkilötietojesi luovuttaminen kolmansien osapuolten käyttöön
  9. Henkilötietosi asiakashallintajärjestelmässämme
  10. Laitteidenvälinen seuranta
  11. Henkilötiedot sosiaalisessa mediassa
  12. Henkilötietojesi säilytysaika
  13. Sinulle henkilötietojesi suhteen kuuluvat oikeudet
  14. Lasten henkilötiedot
  15. Yhteydenotot meihin
  16. Reima Oy

1. Rekisterinpitäjä

Reima Oy
Karhumäentie 3,
01530 VANTAA,
SUOMI

2. Yhteyshenkilö rekisteriasioissa

Heli Viljanen
c/o Reima Oy
Karhumäentie 3
01530 Vantaa
Puhelin: +358 20 759 5800
Sähköposti: heli.viljanen@reima.com

3. Rekisterin nimi

Verkkosivuston asiakasrekisteri.

4. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Oikeudellinen peruste henkilötietojen käsittelyyn on Reiman oikeutettu intressi, joka perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun relevanttiin yhteyteen sekä Reiman ja Verkkosivuston käyttäjän välisen sopimuksen toimeenpanoon.

5. Reiman käyttöön antamiesi henkilötietojen kuvaus

Keräämme useita tietoja, näiden joukossa henkilötietoja, jos tilaat tuotteen Verkkosivustolla tai otat yhteyden asiakaspalveluumme. Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi Verkkosivustolla tekemiesi ostosten sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi sekä palveluiden tarjoamiseksi.

Kun teet tilauksen, tarvitsemme nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos otat yhteyden asiakaspalveluumme Reima.com-sivuston yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse, chat-ikkunassa tai muulla tavoin, tällöin antamasi tiedot kerätään myös.

On muitakin tilanteita, joissa annat meille tietoa. Voit luoda käyttäjätilin ja rekisteröityä käyttäjäksi, jolloin voit tallentaa ja tarkastella yhteys- ja toimitustietojasi, tilaushistoriaasi, toivelistaasi ja ostoskoriasi. Voit kirjoittaa ja lähettää arvosteluja ostamistasi tuotteista, osallistua Reima Test Patrol ohjelmaan, kaveriohjelmiin tai arvontoihin, ja näin tekemällä luovutat meille henkilökohtaisia tietoja.

Voit myös luoda käyttäjätilin ja rekisteröityä käyttäjäksi Facebook-tilin kautta. Tällöin jaat meille julkisen Facebook-profiilisi ja Facebook-tiliin yhdistetyn sähköpostiosoitteen. Näistä tiedoista käytämme tällä hetkellä vain sähköpostiosoitetta ja nimeä Reima-käyttäjätilin luomiseen. Jos päätät tilata uutiskirjeemme, käytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeiden lähettämiseen. Facebook voi kertoa sinulle tarkemmin, miten se käyttää ja käsittelee tietojasi, kun käytät reima.comia Facebook-tilisi kautta.

Verkkosivustolla antamiesi henkilötietojen ja muiden tietojen tulee olla paikkansapitäviä. Et saa johtaa harhaan, ja sinun on pidettävä tiedot ajan tasalla ja ilmoitettava muutoksista.

6. Automaattisesti keräämämme henkilökohtaiset tiedot

Kun käyt Verkkosivustollamme, keräämme automaattisesti eräitä tietoja, jotka voidaan luokitella henkilötiedoiksi. Näitä ovat IP-osoitteesi, palveluiden käyttöpäivä ja kellonaika, käyttämäsi laitteisto, ohjelmisto ja internet-selain sekä tiedot tietokoneesi käyttöjärjestelmästä, kuten sovellusversioista ja kieliasetuksista. Saatamme kerätä tietoa myös klikkauksista ja sivuista, joita olet selannut ja tuotteista, jotka olet lisännyt toivelistalle tai koriisi.

7. Henkilötietojesi käyttö

Päätarkoitus tietojen ja näiden joukossa henkilötietojesi keruulle on se, ettemme voi käsitellä tilauksiasi ilman näitä tietoja. Käytämme henkilötietojasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä ja, mikäli olet hyväksynyt markkinointiviestien (esim. uutiskirjeen) lähettämisen, kertoaksemme sinulle tuotteista ja erikoistarjouksista.

Keräämme sinulta seuraavia henkilötietoja:

  • Sivustonkäyttötapahtumat: Tapahtumat, kuten sivunäytöt, koriin tai toivelistalle lisäämiset, tilaustiedot ja sisäänkirjautumistiedot.

  • Asiakastiedot: Perushenkilötiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaushistoria, sekä tietoja, jotka vapaaehtoisesti luovutat meille tilisi kautta. Voimme kerätä myös viestintätietoja eri kanavilta, jos viestit kanssamme.

  • Sähköpostikirjeenvaihdon tiedot: Jos olet tilannut uutiskirjeemme, keräämme tiedon siihen liittyvistä tapahtumista: viestin toimituksesta, avaamisesta, klikkauksista ja muista toiminnoista.

Henkilötietojasi käytetään seuraavin tavoin:

  • Tilaukset: Käytämme henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn ja toimitukseen. Saatamme luovuttaa nimesi ja osoitteesi kolmannelle osapuolelle (kuten kuljetusyritykselle tai toimeksisaajalle) tuotteen toimitusta varten.

  • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelumme käyttää henkilötietojasi tilauksiin, toimituksiin ja muihin asioihin liittyvien kyselyittesi ja mahdollisten reklamaatioiden käsittelyyn.

  • Chat-palvelu: Asiakastiedot ovat Giosg.comin käsittelemiä tietoja asiakkaan (Reima Oy) puolesta palveluiden avulla. Asiakastiedot sisältävät henkilötietoja, kuten IP-osoitteita ja chat-keskustelujen sisältöjä. Suurimman osan näistä tiedoista tarjoaa kävijä itse keskusteluyhteyden aikana. Tietojen käsittelyn tarkoitus on asiakkaan sitouttaminen ja analyysityökalujen tarjoaminen asiakkaan verkkosivuilla. Asiakkaan tiedot ovat asiakkaan omistamia. Asiakastietojen osalta asiakas on rekisterinpitäjä ja Giosg.com toimii tietojen käsittelijänä EU:n tietosuojalainsäädännössä osoitetulla tavalla. Lue lisää täältä: https://www.giosg.com/privacy-policy

  • Tilin hallinnointi: Verkkosivuston käyttäjä voi luoda käyttötilin Verkkosivustolle. Käytämme antamiasi henkilötietoja tilin hallinnointiin, jotta voit tarkastella tilaushistoriaasi, luoda toivelistoja, tallentaa korisi, hallita henkilökohtaisia asetuksiasi ja hyödyntää erikoistarjouksia. Tilin luominen ei edellytä uutiskirjeen tilaamista, mutta uutiskirjeen tilaamalla kuulet erikoistarjouksista ensimmäisten joukossa. Kun tilaat uutiskirjeemme, sinulle luodaan käyttäjätili.

  • Reima Test Patrol: Reima organisoi Reima Test Patrol nimellä kulkevia tuotetestiryhmiä, jotka vaativat käyttäjätilin. Reima Test Patrol ryhmään osallistuminen edellyttää uutiskirjeen tilaamista, koska uutiskirje sisältää osallistujille tarpeellista Test Patrol asiaa. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa sähköpostiviestin alaosasta löytyvän linkin kautta, mutta silloin et voi enää osallistua Reima Test Patroliin.

  • Reima Lab: Saatamme myös tarjota asiakkaille tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssamme ja keskenään online-tutkimusyhteisömme Reima Labin kautta. Reima Labissa keräämme mm. kokemuksiasi tuotteidemme käytöstä sekä kommentteja prototyyppituotteista ja tuotekehittelyideoista. Käytämme näitä tietoja muun muassa parempien tuotteiden ja palveluiden kehittelyyn ja viestintään.

  • Markkinointi: Käytämme henkilötietojasi myös markkinointitarkoituksiin. Mahdollisia käyttötapoja:

    • Jos olet tilannut uutiskirjeemme, käytämme yhteystietojasi uutiskirjeiden lähettämiseen. Niissä on erikoistarjouksia, selailu- tai ostohistoriaasi perustuvia tuotesuosituksia sekä uutisia tuotteista ja palveluista. Voit perua uutiskirjeen tilauksen siihen sisältyvästä peruutuslinkistä.

    • Perustuen selaushistoriaasi muilla sivustoilla voimme näyttää sinulle mainoksia, joiden uskomme kiinnostavan sinua ja olevan sinulle relevantteja. Tätä digitaalista uudelleenmarkkinointia harjoitetaan hyödyntäen eri digimarkkinointiverkostoja ja ad exchange markkinapaikkoja ja käyttäen mainontateknologiaa: verkkomajakoita, kuvapisteitä, mainostägejä, evästeitä ja mobiilitunnisteita. Näkemäsi bannerit ja mainokset perustuvat aiempaan Verkkosivuston käyttöösi (esimerkiksi hakuhistoriaan ja sivustolla lukemaasi sisältöön) tai aiemmin klikkaamiisi bannereihin tai mainoksiin. Voit lukea lisää aiheesta Evästeselosteestamme.

    • Kun osallistut markkinointitempauksiin (kuten arvontoihin tai kilpailuihin), antamiasi tietoja käytetään tarvittavin osin niiden hoitoon.
  • Viestintä kanssasi: Tarvitsemme henkilötietojasi saadaksemme sinuun yhteyden, esimerkiksi:

    • Vastataksemme esittämiisi pyyntöihin.

    • Ollaksemme sinuun yhteydessä ostoon liittyvistä asioista, joita ovat mm. tilausvahvistus ja lähetystiedot sekä tuotepalautusten ja hyvitysten käsittely.

    • Annamme lähetystietosi ja niihin sisältyviä henkilötietoja varasto- ja toimituskumppaneillemme, jotka käyttävät niitä tilauksen toimitukseen. Heidän saattaa myös olla tarpeen soittaa sinulle, jos toimitusaikaan tai tapaan tulee muutoksia.

    • Jos olet jättänyt tuotteita ostoskoriin, voimme muistuttaa sinua sähköpostilla tilauksen keskeneräisyydestä. Tällöin voit jatkaa ostosten tekoa tarvitsematta hakea tuotteita uudestaan.

  • Markkinatutkimus: Sinut voidaan kutsua ottamaan osaa markkinatutkimukseen.

  • Tuotearvostelut: Kun olet tilannut tuotteita Verkkosivustolta, voimme pyytää sinua kirjoittamaan arvostelun tuotteesta. Arvostelu voidaan julkaista nimettömänä. Laatimalla tuotearvostelun hyväksyt, että se voidaan julkaista Verkkosivustolla kyseisen tuotteen tiedoissa, sosiaalisen median tileillämme tai markkinointiviestinnässämme.

  • Oikeudelliset tarkoitukset: Joissakin tapauksissa meiltä voidaan edellyttää tietojesi, myös henkilötietojen, luovuttamista lain tai määräysten nojalla, kuten esimerkiksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Saatamme luovuttaa tietojasi myös haasteen, tuomioistuinpäätöksen tai muun oikeudenkäynnin nojalla tai poliisitutkinnan yhteydessä tai viranomaisen muodollisen tai epämuodollisen pyynnön johdosta.

8. Henkilötietojesi luovuttaminen kolmansien osapuolten käyttöön

Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Luovutamme palveluntarjoajillemme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joita tarvitaan Reimaan solmimasi asiakassuhteen hoitamiseksi. Näissä tapauksissa noudatamme tarkoin EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (EU 2016/679). Tietojen luovutus rajoittuu minimiin:

  • Jos ostat tuotteita Verkkosivustolta, keräämämme henkilötietosi välitetään toimituksesta vastaavalle kuljetusyhtiölle siltä osin kuin niitä tarvitaan tuotteiden toimittamiseen. Tilausten toimituksesta kansainvälisesti huolehtii kumppanimme Geodis Logistics Deutschland GmbH ja sen alihankkijat. Huomaa, että tämä tietosuojaseloste kattaa tietojesi käytön vain Reiman toimesta. Geodis Logistics voit pyytää lisätietoa siitä, miten he käyttävät henkilötietojasi.

  • Maksupalveluiden tarjoajat: Luovutamme maksutietosi toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle maksun käsittelyä varten. Reiman kumppanina pankki- ja luottokorttimaksujen käsittelystä vastaa Maksuturva. Käy sivustolla https://www.maksuturva.fi/yleiset-sopimusehdot-ja-selosteet lukemassa, miten Maksuturva käsittelee henkilötietojasi maksamisen yhteydessä.

  • Laskutuksessa olemme tehneet sopimuksen Klarnan kanssa. Lue lisää täältä, miten Klarna käyttää tietojasi: https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/

  • Kun maksat PayPalin kautta, luottokortilla PayPalin kautta, suoraveloituksella PayPalin kautta tai (mikäli tämä vaihtoehto on tarjolla) ”tiliostona” PayPalin kautta, lähetämme maksutietosi käsittelyä varten yritykselle PayPal (Europe) S.à rl et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (jäljempänä ”PayPal”). PayPal pidättää oikeuden veloittaa PayPalin kautta tehdyistä luottokorttimaksuista, suoraveloituksesta ja (mikäli vaihtoehto on tarjolla) tiliostosta. PayPal käyttää luottokelpoisuustestillä todettua maksuhäiriön todennäköisyyttä päättäessään, tarjoaako se eri maksutapoja. Luottokelpoisuusarvio voi sisältää luottokelpoisuudesta kertovia todennäköisyysarvoja. Mikäli luottokelpoisuusarvioon kuuluu pisteytys, se perustuu tieteellisesti perusteltuihin tilastomatemaattisiin menetelmiin. Pisteytyksen laskentaan käytetään muun muassa osoitetietoja. Lisätietoa henkilötietojesi suojaamisesta ja käytetyistä luottotietoyrityksistä saat PayPalin omasta tietosuojaselosteesta: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-full

Tilauskäsittelyn lisäksi voimme käyttää palveluntarjoajia henkilötietojesi käsittelyyn toimeksiannostamme esimerkiksi uutiskirjeiden lähettämiseksi. Näillä palveluntarjoajilla on salassapitovelvollisuus, eikä heillä ole lupaa käyttää henkilötietojasi muihin tarkoituksiin.

9. Henkilötietosi asiakashallintajärjestelmässämme

Käytämme Ometria Limitedin ohjelmistoja asiakastiedon, kuten seuraavien henkilötietojesi analysointiin:

  • Sivustonkäyttötapahtumat: esimerkiksi sivujen katselut, toiminnat ja tilaukset.

  • Asiakastiedot: näihin sisältyvät perushenkilötiedot, kuten nimi ja sähköpostiosoite, mutta mahdollisesti myös myyjälle oleellista lisätietoa. Tällaiset tiedot siirtyvät Ometrian palvelimille suoraan käyttäjän tietokoneelta JavaScript-seurantakoodin välityksellä.

  • Verkkokaupan tiedot: näitä ovat tiedot tuotteista, kategorioista ja tilauksista. Nämä tiedot synkronoidaan suoraan asiakkaan verkkokaupan tietokantaan, ERP:hen, tietovarastoon tai muuhun järjestelmään.

  • Järjestelmätiedot: näitä ovat sovelluksen kirjautumistiedot, kuten sähköpostiosoitteet ja suolatut salasanatiivisteet, sekä API-tunnukset verkkokauppamme synkronoimiseksi muiden markkinointikanavien kanssa

  • Sähköpostikirjeenvaihdon tiedot: Ometria-alustalta lähetettyjen uutiskirjeiden toimitus, avaaminen, klikkaukset ja muut tapahtumat.

Analysointitarkoitusten lisäksi käytämme edellä mainittuja tietoja asiakassegmentointiin ja markkinoinnin personointiin ja automatisointiin markkinointiviestejä haluaville.

Ometria on tietojen käsittelijä, ei rekisterinpitäjä. Palvelussaan se käyttää ohjelmistoja seuraavanlaisen infrastruktuurin kautta:

  • Ometrian tuotantojärjestelmät sijaitsevat Amazon Web Services pilvialustalla EC2-palvelussa.

  • Ometria käyttää sähköpostien lähetykseen Sparkpost Elite palvelua. Sparkpost on Ometrian tavoin AWS-pilvialustalla.

  • Kaikki varmuuskopiot tallennetaan Amazon S3 palveluun suojattuun säilöön lepäävinä tietoina AES-256-muodossa, joka kuuluu vahvimpiin lohkosalausmenetelmiin.

  • Jos dataa siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle, kuten Yhdysvaltoihin, Ometrialla on voimassa olevat sopimukset

10. Laitteidenvälinen seuranta

Reima voi käyttää laitteidenvälistä seurantaa, joka mahdollistaa saman käyttäjän seuraamisen eri laitteilla. Osana laitteidenvälistä seurantaa Reima voi yhdistellä tietyltä selaimelta tai tietystä mobiililaitteesta kerättyä dataa toisen siihen yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen dataan.

Optimoidakseen Reima Club uutiskirjeen sisällön Reima voi yhdistellä eri tietokoneilta ja laitteilta kerättyä selailu- ja ostodataa. Jos et halua Reiman yhdistelevän tietoja uutiskirjettä varten, voit perua Reima Club uutiskirjeen tilauksen.

11. Henkilötiedot sosiaalisessa mediassa

Kun otat yhteyden Reimaan sosiaalisessa mediassa (kuten Facebookissa), voimme kerätä, tallentaa ja säilyttää automaattisesti kerättyä dataa näiden kanavien käytöstäsi, kuten käyntiesi tiheydestä. Jos esimerkiksi käytät Facebookin Tykkää-painiketta sivullamme tai sovelluksessa tai merkitset kaverisi tai linkität kaverin julkaisemaasi sisältöön, tallennamme tämän tiedon. Tämä on todennäköisimmin ei-tunnistettavaa tietoa, mutta joukossa voi henkilöön yhdistettävissä olevaa tietoa riippuen asetuksistasi ko. kanavilla.

Sosiaalisessa mediassa julkaisemasi sisältö on itse julkistamaasi dataa, joka voi olla yhdistettävissä sinuun sisällöstä riippuen. Keräämme, tallennamme ja käytämme tätä sisältöä ja muuta sosiaalisen median kanavissamme julkistamaasi tietoa (myös tietoa, jonka olet sallinut sosiaalisen median kanavan jakaa meille tai joka on näiden sivustojen käyttäjäasetustesi mukaan jaettavissa).

Kunkin sosiaalisen median kanavan tai sovelluksen käyttöehdoissa kerrotaan, mitä muuta tietoa itsestäsi sinun on annettava käyttäessäsi kyseistä kanavaa tai sovellusta.

12. Henkilötietojesi säilytysaika

Säilytämme tiettyjä antamiasi tietoja, mukaan lukien henkilötietojasi, joko niin kauan kuin tilisi on olemassa tai niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme, tai (mikäli olet ollut yhteydessä asiakaspalveluumme) niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla tukipyyntöösi liittyen.

Mikäli laki siihen velvoittaa tai mikäli se on kohtuudella tarpeen määräysten noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi, petosten tai väärinkäytösten ehkäisemiseksi tai Verkkokauppamme toimitusehtojen täyttämiseksi, voimme lisäksi säilyttää joitakin tietojasi rajallisen ajan tarpeen mukaan vielä sen jälkeen, kun olet sulkenut tilisi tai kun tietoja ei enää tarvita palveluiden toimittamiseen sinulle.

13. Sinulle henkilötietojesi suhteen kuuluvat oikeudet

Sitoudumme tarjoamaan sinulle seuraavat mahdollisuudet suhteessa itseäsi koskeviin, hallussamme oleviin henkilötietoihin, jotka olet omasta tahdostasi antanut käyttöömme:

  • Profilointi. Sinulla on oikeus erityisen henkilökohtaisen tilanteen johdosta kieltää profilointisi ja muu tietojesi käsittely siltä osin kuin tietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhteesi Reimaan. Voit lähettää kieltopyynnön osoitteeseen asiaskaspalvelu@reima.com. Sinun tulee pyynnön yhteydessä ilmoittaa, mihin erityistilanteeseen tietojen käsittelykielto perustuu. Yhtiö voi kieltäytyä toimeenpanemasta kieltopyyntöä laillisin perustein.

  • Tietopyynnöt, tietojen korjaaminen ja poistaminen: Jos haluat saada kopion meillä olevista itseäsi koskevista henkilötiedoista, tarkastaa ne tai oikaista niitä tai pyytää, että poistamme sinua koskevia tietoja, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme sähköpostitse tai kirjoittamalla alla annettuun osoitteeseen. Pyyntösi käsitellään mahdollisimman ripeästi.

  • Kaupallisten viestien kielto: Jos saat meiltä markkinointiviestejä, voit perua niiden tilauksen uutiskirjeessä olevasta peruutuslinkistä tai ottamalla yhteyden asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@reima.com.

  • Suostumuksen peruminen tai muuttaminen: Voit peruuttaa suostumuksesi (mikäli olet sen antanut) antamiesi tietojen keruuseen ja käsittelyyn tai muuttaa sitä milloin tahansa ottamalla yhteyden alla annettuun sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.

  • Virallinen valitus: Sinulla on myös oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystä tai pyytää sen rajoittamista, ja sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle siten kuin EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa 2016/679 (25.5.2018 alkaen) on säädetty. Kannustamme sinua kuitenkin hyvään yhteistyöhön kanssamme ja ottamaan ensin yhteyden suoraan meihin.

Sinulla saattaa myös olla mahdollisuus valita haluamasi asetukset laitteesta tai ohjelmistosta, jolla Verkkosivustoa käytät. Esimerkiksi käyttämäsi selain saattaa tarjota mahdollisuutta hallinnoida evästeitä tai muuta laitteelle tallentuvaa dataa tai mobiililaitteesi saattaa antaa sinun valita, miten ja minkä verran sijaintidataa tai muuta dataa meille jaetaan. Etenkin, jos verkkomainonta ei ole mieleesi, suosittelemme, että tutustut Do Not Track selainasetukseen. Lisätietoa näistä mahdollisuuksista saat laitevalmistajalta tai ohjelmiston tarjoajalta.

Jos sinulla on muuta kysyttävää henkilötietojesi keruusta, käsittelystä tai käytöstä, ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@reima.com. Sama koskee henkilötietojesi tarkastus-, esto-, poisto- ja oikaisupyyntöjä sekä näiden peruutuksia.

14. Lasten henkilötiedot

Verkkosivustoamme ei ole tarkoitettu lapsille. Emme tietoisesti kerää henkilöön liitettävissä olevaa tietoa alle 13-vuotiaista. Jos olet lapsen vanhempi tai virallinen huoltaja ja uskot lapsesi antaneen meille tietoja, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@reima.com tai tämän tietosuojaselosteen alussa ilmoitettuun osoitteeseen. Merkitse pyyntöön huomautus ”COPPA Information Request”.

Vanhemmille lisätietoa lasten yksityisyyden suojaamisesta verkossa löydät täältä: https://www.consumer.ftc.gov/articles/0031-protecting-your-childs-privacy-online.

15. Yhteydenotot meihin

Yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) ja muiden sovellettavien lakien tarkoittama rekisterinpitäjä on Reima Oy sekä meille antamiesi henkilötietojen että keräämiemme tietojen osalta.

Olemme aina asiakkaiden käytettävissä (etenkin, jos koet pettyneesi meihin tai jos emme ole yltäneet odottamaasi palvelutasoon). Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta tästä selosteesta tai jos haluat meidän lopettavan tietojesi käsittelemisen, ota yhteys asiakaspalveluumme, jossa edustajamme vastaavat mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Saat yhteyden asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@reima.com tai postia osoitteeseen

Reima Oy

https://www.reima.com/fi/ota-yhteytta
Karhumäentie 3
01530 VANTAA
Suomi