Reima App
Earn rewards
Download on the App Store
View

Reiman yleiset kilpailusäännöt

Nämä säännöt koskevat Reiman kilpailukampanjoita, osallistujia ja voittajia. Kampanjan ja kilpailun toiminnasta vastaa Reima Europe Oy (jäljempänä ”Reima”) , Karhumäentie 3, 01530 Vantaa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat yksityishenkilöt lukuun ottamatta Reiman työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään.

Kilpailuun osallistuminen ja Reima Friends -jäsenyys

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ja lähettämällä hakemus kilpailun kampanjasivulla https://www.reima.com/fi-FI/reima-test-patrol. Koko lomake tulee olla täytettynä ja siitä tulee käydä ilmi seuraavat asiat: osallistujan (vanhempi tai huoltaja) nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite sekä toivottu tuote ja vaatekoko. Kilpailuun osallistuminen ja voittaminen on maksutonta. Jokainen kilpailuun osallistuva liittyy samalla automaattisesti maksuttomaan Reima Friends -yhteisöön, ellei ole jäsen jo ennestään. Lisäksi henkilöt alkavat tilaamaan Reiman uutiskirjeitä, jonka tilauksen he voivat peruuttaa milloin tahansa. Tilauksen peruminen johtaa myös siihen ettei saa tietoa kampanjasta. Lue lisää Reima Friends -yhteisöstä osoitteessa https://www.reima.com/fi-FI/reima-friends

Kilpailun voittajien ilmoittaminen

Reima valitsee voittajat kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Reima ilmoittaa sähköpostitse kaikille kilpailuun osallistuneille, ovatko he voittaneet vai eivät. Jos yhteydenotto voittajaan ei onnistu tai tulee ilmi, että hän on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, valitaan uusi henkilö voittajaksi. Reimalla on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään sitä.

Palkintotuotteet

Palkintotuote voi olla aluskerroksen, välikerroksen tai päälliskerroksen vaate, päähine, muu asuste tai kengät. Palkintotuote valitaan etukäteen, eikä sitä voi vaihtaa tai palauttaa. Palkintotuotteet ovat voittajille ilmaisia. Voittajat saavat pitää palkintotuotteen.

Tietosuoja

Reima suojaa kilpailuun osallistuneiden henkilötiedot. Tietoja käytetään vain henkilötietosuojalain (523/1999) mukaisesti hyviä tapoja noudattaen, eikä tietoja myydä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Reiman osallistujille toimittamat asiakirjat ja materiaalit ovat tekijänoikeuden alaisia ja niitä saa käyttää ainoastaan näiden ohjeiden ja ehtojen mukaisesti. Jos tuotetta testaava lapsi ei ole oma, tulee osallistujalla olla lupa vanhemmilta tai huoltajilta, jotka vastaavat alaikäisestä lapsesta. Testiryhmään osallistuva vastaa siitä, että hän on lähettämänsä materiaalin yksinomainen haltija ja lähetetyn materiaalin ja tiedon sisältö on paikkansapitävää. Lue lisää Reiman tietosuojaselosteesta: https://www.reima.com/fi-FI/tietosuojaseloste

Tekijänoikeudet

Voittaja antaa Reimalle oikeuden hyödyntää häneltä saamaansa palautetta. Reima voi käyttää voittajien Reimalle antamia kommentteja, kuvia, videoita, kokemuksia ja havaintoja palkintotuotteesta markkinoinnissa Suomessa ja ulkomailla kilpailun aikana ja 12 kuukauden ajan sen päättymisestä. Kaikkea testaajilta saamaansa materiaalia Reima käyttää hyvän tavan mukaisesti. Kaikki omistusoikeudet lähetettyyn materiaaliin säilyvät kuitenkin koko ajan myös osanottajilla.

Kilpailuosallistumisen peruminen

Kilpailuun osallistuneella on oikeus mitätöidä/peruuttaa osallistuminen tai antamansa materiaali. Mitään osaa materiaalista ja osallistujan tiedoista ei luovuteta tai myydä edelleen ja osallistuja voi milloin vain kieltää Reimalta oikeuden käyttää materiaalia markkinoinnissaan. Täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen, hyväksyt nämä yllämainitut säännöt. Reima pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä tarvittaessa.